Over ons

Wij streven ernaar om mensen in organisaties vanuit nieuwsgierigheid te verbinden aan een continue veranderende wereld, door bewustzijn te creëren en betekenis te geven aan het eigen potentieel, en dat van de organisatie.

Groepsfoto van de leden van De Beukelaar Groep

Engaging change

Wij zijn De Beukelaar Groep, een collectief van vrijdenkers, creatievelingen en vakidioten die aan elkaar verbonden zijn door een gemeenschappelijke visie op leren en organiseren. Al meer dan 20 jaar begeleiden wij organisaties, teams, en professionals met complexe vraagstukken. Van organisatieontwerp tot coaching; als je kiest voor samenwerken met ons, dan kies je voor een persoonlijke, confronterende en integrale aanpak. Dat is wat ons onderscheidt.

Wij kijken nèt iets anders

Onze manier van werken zorgt ervoor dat je wordt uitgedaagd op intellect, interactie en intuïtie. De Moderne Sociotechniek biedt hiervoor het denkgereedschap om organisaties te begeleiden bij veranderingen en herontwerp. Veranderingen gfaat altijd over mensen en werkverdeling, en vraagt dus per definitie een integrale aanpak.

Kennismaken

Oprichter en naamgever Edwin de Beukelaar heeft het fundament gelegd in 1995. De Beukelaar Groep is in 2019 overgenomen door Mieneke van der Wal. Mieneke is van origine relatie- en gezinstherapeut en bedrijfskundige. De combinatie van deze twee vakgebieden typeert haar werkwijze; grondig en kundig én met oog voor de mens en zijn omgeving. Ze heeft veel ervaring in het werken met complexe systemen. Haar informele karakter nodigt uit tot het voeren van een echt gesprek. Mieneke is dol op complexe vraagstukken en de juiste persoon matchen aan een klantvraag.

Onze mensen

De Beukelaar Groep is een collectief van creatievelingen en vakidioten. Naast onze vaste partners beschikken we over een breed netwerk van verscheidene professionals als trainers, coaches en deskundigen die als gast(spreker) worden uitgenodigd om hun expertise met ons te delen. Deze werkwijze maakt mogelijk dat we de klantvraag te allen tijde centraal kunnen stellen en ons aanbod daarop af kunnen stellen.

Groepsfoto van de leden van De Beukelaar Groep aan het strand van Noordwijk

Onze partners

Wij zijn De Beukelaar Groep en wij geloven in onze kracht en kennis. Maar wij geloven ook dat je door samen te werken veel meer kunt bereiken en nog veel beter kunt worden. Daarom werken wij samen met een aantal partners die ons helpen bij het werk wat we doen in organisaties, voor teams en professionals. Bekijk het mooie werk van onze partners hier.

Nieuwsgierigheid is een van de grote geheimen voor een gelukkig leven

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?