Contact

Hoofdkantoor

De Parade – Paleis Soestdijk

Amsterdamsestraatweg 16F

3743 AB Baarn

Ons kantoor bevindt zich op het bosrijke terrein van Paleis Soestdijk. Dit deel van het terrein wordt de Parade genoemd. Hier vind je de oude paardenstallen, de winteropslagplaats voor alle exotische planten, de grote garages voor de auto’s van de koninklijke familie en de dienstwoningen van het personeel. De plek ademt geschiedenis en is gelegen aan het prachtige parkbos Het Baarnsche Bos. Naast kantoorruimte is dit ook een van onze coachinglocaties.

Training & coaching locaties

Uit de dagelijkse context stappen helpt bij teamdagen, coaching en strategische sessies. Of je nu op de goede weg zit, of je bent helemaal vastgelopen. Onze mooie locaties helpen organisaties om afstand te nemen van de dagelijkse context. Wij verzorgen (meerdaagse) trainingen en coaching op de hieronder genoemde locatie. Maar natuurlijk komen we ook graag naar jou toe!

Jachthuis

Jagdhutte 1

54584 Feusdorf (Duitsland)

In het kleine plaatsje Feusdorf staat te midden van bossen en weiden een heel bijzonder huisje. Deze plek is zeer geschikt voor 24uur met-sessies. Geen internet, geen nabijgelegen dorpje. Wel een warme kachel en de natuur. Dompel je onder in de stilte, een echte donkere nacht en de vrijheid om jezelf te zijn.
Jachthuis in Duitsland

Nieuwsgierigheid is een van de grote geheimen voor een gelukkig leven

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?