Organisatieontwikkeling

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

  • Lean implementeren
  • Een wendbare organisatie ontwikkelen
  • Innovatiekracht en ondernemerschap in je bedrijf
  • Slimmer en leuker werken

BEPAAL RICHTING

Een organisatie ontwikkelt zich in de regel altijd. Maar ontwikkelt het zich in de richting die je als bestuurder voor ogen hebt? Een  richting die goed is voor collega’s, klanten en omzetcijfers? Door de focus te leggen op zowel de cultuur- als structuurkant van de verandering, ontwikkelt de organisatie zich in de juiste richting.

Geen organisatie is dezelfde. Er bestaat geen standaard organisatie-ontwikkelingstraject. Daarom beginnen we altijd met de vraag:

Wat betekent organisatieontwikkeling voor jullie?

MEEWERKENDE ADVISEURS

Wij geloven er niet in om advies te geven vanuit een ivoren toren. Om echt goed te kunnen aansluiten, is het belangrijk om tijdelijk onderdeel te worden van jullie organisatie. We doen mee met vergaderingen, halen samen koffie en overleggen met verschillende teams. Zo zien, horen en voelen we wat er nodig is in jouw organisatie.

OP ONZE LOCATIE

Of je nu op de goede weg zit, of helemaal vast. Onze mooie locatie aan zee helpt organisaties om afstand te nemen van de dagelijkse context. Wij verzorgen (meerdaagse) trainingen op het gebied van organisatieontwikkeling op onze locatie.

De vaardigheid om ten alle tijden je verbeeldingskracht en uitvoeringsdiscipline in te zetten om anderen mee te nemen in datgene waar je in gelooft en gerealiseerd wilt krijgen. Met energie en ruimte voor betere inzichten.

Hoofd Personeels- en organisatieontwikkeling Havenbedrijf Rotterdam