Leiderschapsontwikkeling

Wie anderen wil leiden, heeft de uitdaging eerst zijn eigen meester te worden
  • Ontwikkel je leiderschapsstijl
  • Mens- en taakgericht leiderschap combineren
  • Leiders met Lef
  • Senior Leiderschap

De wereld verandert razendsnel. Aangesloten zijn op klanten, andere organisaties en de omgeving is meer dan ooit van groot belang voor de toekomst. Het vraagt erom dat je organisatie flexibel meebeweegt met wat er gevraagd wordt. Hoe blijf je jezelf én verander je mee met alle bewegingen van je organisatie? Hoe kun je een externe oriëntatie én je identiteit behouden? De Beukelaar Groep gelooft dat mensen ten diepste verlangen naar een betekenisvol bestaan in de context van hun wereld en hun leven. Zowel privé als in hun werk. Daarom helpen wij leiders te ontwikkelen op een manier die past bij de missie van de organisatie én hun eigen identiteit.

Leiders uit het leger of excellente sporters?

Is écht leiderschap een trucje of een set van vaardigheden die je aanleert op een trainingsdag? Deels wel. Wij geloven dat leiderschap vooral een ‘staat van zijn’ is, waardoor je zonder twijfel richting geeft aan jezelf, je team of de hele organisatie. Leiderschap vraagt dus om continue reflectie en persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met inspirerende inzichten. “Welk leiderschapsgedrag inspireert mij, mijn team, mijn collega’s, mijn omgeving?”

Onze trainers hebben al jarenlang ervaring met verschillende leiderschapsprogramma’s. Leiders zijn mensen en er is geen mens hetzelfde. Hoe leer je en hoe word je geïnspireerd? Wij ontwikkelen graag een programma dat bij je past. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en inspiratie.

BIJZONDERE LOCATIES

Leren begint, als zekerheden verdwijnen. Zekerheden laten verdwijnen daagt je uit om je kwetsbaar op te stellen. Daarvoor is een veilige omgeving essentieel. Daarom kiezen wij onze locaties voor leiderschapsontwikkeling met zorg uit. Het liefst zo dicht mogelijk bij de natuur: het bos, de zee of de duinen. Wij hebben gemerkt dat onze bijzondere locaties zeer gewaardeerd worden. Natuurlijk kunnen onze trainers ook jouw kant op komen.