Individuele ontwikkeling

Om gelukkig te zijn moet je iets doen waar je gelukkig van wordt

Het is een geluksmaatschappij. De norm is gelukkig zijn en de uitdaging daarbij is zingeving. Maar waar het eigenlijk om gaat is dat je accepteert wie je bent. En dat vraagt om bewustwording. Welke aannames en principes over bijvoorbeeld werk of relaties helpen jou niet om te accepteren wie je bent.

Iedereen die bewust wil werken en leven kan de uitdaging van persoonlijke ontwikkeling aangaan. In de praktijk zien we dat mensen daar echter niet aan toe komen. Zij kloppen vaak aan als ze al in een burn out of (ongewilde) ontslagronde zitten. Daarnaast helpen wij bedrijven bij de individuele ontwikkeling van hun werknemers. Denk aan ondersteuning bij een burn out, reïntegratietrajecten, loopbaanbegeleiding of de vermindering van het ziekteverzuim.

Wij hebben trainers en coaches in ons netwerk die jarenlange ervaring hebben met coaching en persoonlijke ontwikkeling. De vraag is wat heb jij nodig? Daarom bieden een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, zodat wij een programma kunnen samenstellen dat jou of jouw werknemers helpt met bewust werken en leven.